Chablis de la limite Z

  • Beschrijving
  • Afstaming
  • Nutrition

BESCHRIJVING

Chablis is momenteel een jonge springmerrie die we in november 2019 onder de moeder hebben gekocht in de fokkerij van de limiet in België. Dochter van Condor One Z, haar nieuwsgierige en goedgehumeurde temperament voorspelt ons een geweldige sportieve toekomst. Chablis zal deelnemen aan de 2023 jonge paarden classic cyclus.

Dit paard interesseert u, aarzel niet om contact met ons op te nemen: info@hnp-horse.be

Geboortejaar: 2019

Geslacht: merrie

Stamboek: Zangersheide

Hoogte: 170 cm

Afstamming

Condor One Z

RHLD

 

Codex One Z

HANN

 

Contendro I

Holstein

Gipsy

HANN

C’est la vie

RHLD

 

Berlin

Holstein

Petite Fleur

RHLD

 

 

Félicie Z

Zangersheide

Féliciano Z

SWB

Irco Marco

SWB

Felicia

RHLD

Clarissa Z

Zangersheide

 

Cevin

Holstein

Timba

BWP

Horse Nutrition Project is een concept waarvan het uiteindelijke doel is om de intrinsieke vaardigheden van elk paard zo goed mogelijk tot uitdrukking te brengen door middel van een geoptimaliseerd dieet.

Dit is de reden waarom we onze toekomstige sterren een beetje voor het spenen kopen. Op dit moment laten we ons door ons hart leiden, ook al hechten we veel belang aan de keuze van de moeder.

Chablis is onze tweede acquisitie die het HNP-concept volgt.

Naar onze mening is de plaats van een veulen zoveel mogelijk buiten, zodat Chablis van de lente tot de late herfst kan genieten van enkele hectares weiland. Daar krijgt ze elke dag haar dosis Equin Croissance. Omdat de zomer van 2020 heet en droog was, had Chablis droge en broze hoeven. Daarom hebben we ze één keer per week behandeld met HNP HOOF OIL en hebben we hun rantsoen aangevuld met Biotinwet.

Voor de winter werken we met een rantsoen dat onbeperkt ruwvoer omvat (weilandhooi en kortstrengs alfalfa) en we hebben een specifiek voer voor de groei geformuleerd dat we balanceren met onze mineraal Equin Croissance.

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.

X