Valor AC

  • Omschrijving
  • Afstaming
  • VOEDING

Omschrijving

Valor AC is een veulen dat we onder moeder kochten bij Mevr. Aileen Schuurmans in Nederland. Afkomstig uit een merrie die zich zeer goed heeft gereproduceerd in de eventing-discipline en halfbroer van AC Carerra die in CCI *** streed. 

Geboortedatum: 2016

Geslacht: hongre

Hoogte: 180 cm

Stamboek: NRPS

Afstaming

Vagrant Z

Zangersheide

 

Vagabond de la Pomme

SBS

 

Vigo d’Arsouilles

BWP

Sauterelle de la Pomme

SBS

Careful Z

Zangersheide

 

Carthago

Holstein

Siendefie Z

Zangersheide

 

 

Blitz

AES

Le Roi

 

Boreas

KWPN

Hedwig

 

Naomi

 

Nationalelan

 

Lewitz

 

Horse Nutrition Project is een concept dat tot doel heeft de beste expressie van de intrinsieke kwaliteiten van elk paard te verzekeren door middel van een geoptimaliseerd dieet.

Valor AC is het eerste veulen dat sinds het spenen het HNP-concept volgt. En wat een resultaat !!! Valor AC is nu een prachtig jong paard van 4 jaar oud dat 1m80 meet en veel vermogen toont vergezeld van een grote vriendelijkheid. Sinds het spenen heeft Valor AC van de lente tot de herfst geprofiteerd van verschillende hectares weiland. Daar krijgt hij zijn dagelijkse dosis Equin Croissance.

In de winter werken we met een rantsoen dat onbeperkt ruwe voer bevat (weidehooi en kortstrengs alfalfa) aangevuld met een concentraat op basis van spelt dat speciaal is samengesteld voor zijn groei. Het concentraat wordt in evenwicht gehouden door ons mineraal Equin Croissance.

Op dit moment ontvangt Valor AC Fitnessvit en Biotine Super om zijn spierontwikkeling te ondersteunen en de vermoeidheid van zijn nieuwe leven als jong sportpaard te vermijden.

X