Biovit - Horse Nutrition Project

De Biovit is bedoeld voor drachtige en lacterende merries. Het koper- en methioninegehalte van Biovit draagt ​​bij aan de goede ontwikkeling van het ongeboren veulen en draagt ​​bij aan de preventie van juveniele osteoarticulaire pathologieën. Door de pre-probiotische opname heeft de drachtige merrie een evenwichtige darmflora en kan ze haar rantsoen optimaal benutten om haar […]

Van : 52,50

Gagnez jusqu'à 7 Points de fidélité.

De Biovit is bedoeld voor drachtige en lacterende merries. Het koper- en methioninegehalte van Biovit draagt ​​bij aan de goede ontwikkeling van het ongeboren veulen en draagt ​​bij aan de preventie van juveniele osteoarticulaire pathologieën. Door de pre-probiotische opname heeft de drachtige merrie een evenwichtige darmflora en kan ze haar rantsoen optimaal benutten om haar conditie op peil te houden. Merries in topvorm voor toekomstige krachtige en groeiende veulens.

De Biovit is ook bedoeld voor vrijetijdspaarden. Biotine, sporenelementen en het vitaminecomplex bieden alles wat uw paard nodig heeft om het hele jaar door in vorm te blijven. Het gebruik van pre- en probiotica zorgt voor zijn darmcomfort, zelfs als de huisvestingsomstandigheden veranderen (bijvoorbeeld overgang van het winterseizoen naar boksen naar het zomerseizoen in de wei).

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.