Nos produits

Biovit

45,00160,00

Produit ajouté au panier

Gagnez jusqu'à 8 Points de fidélité.

-
+
Comparer
SKU: N/A

De Biovit is bedoeld voor drachtige en lacterende merries. Het koper- en methioninegehalte van Biovit draagt ​​bij aan de goede ontwikkeling van het ongeboren veulen en draagt ​​bij aan de preventie van juveniele osteoarticulaire pathologieën. Door de pre-probiotische opname heeft de drachtige merrie een evenwichtige darmflora en kan ze haar rantsoen optimaal benutten om haar conditie op peil te houden. Merries in topvorm voor toekomstige krachtige en groeiende veulens.

De Biovit is ook bedoeld voor vrijetijdspaarden. Biotine, sporenelementen en het vitaminecomplex bieden alles wat uw paard nodig heeft om het hele jaar door in vorm te blijven. Het gebruik van pre- en probiotica zorgt voor zijn darmcomfort, zelfs als de huisvestingsomstandigheden veranderen (bijvoorbeeld overgang van het winterseizoen naar boksen naar het zomerseizoen in de wei).

Gewicht 4 kg
Afmetingen 25 × 25 × 40 cm
Verpakking

12 Kg, 3 Kg, 4 Kg

Aanvullende voeding die 4 sporenelementen combineert: zink, koper, ijzer en selenium, 10 vitamines: E, C, bètacaroteen, B3, B6, B12, PP, K, biotine en pre- en probiotica.

Dosering: 50 tot 150 g per paard per dag.

Doping vrij.

X