HNP Stable - Horse Nutrition Project

Over ons

HNP Stable

Bekijk de foto's

Een dynamische stal die twee verschillende activiteiten samenbrengt, maar gebaseerd is op hetzelfde principe: zorgvuldig bestudeerd en nauwkeurig beoordeeld voer als drijvende kracht voor prestaties, welzijn en verbetering van de gezondheid van de paarden die we in huis nemen.

Onze stal bestaat uit 7 boxen op houtkrullen (Cleanbox® grote stuifkrullen) met een verticale hooiruif en automatische drinkbak. De stal is goed geventileerd, goed verlicht en thermisch geïsoleerd voor optimaal comfort. We hebben ook een solarium en een warme en koude douche. Onze stal is geïntegreerd en toch onafhankelijk, rustig en zonder passerende paarden van buitenaf. Het heeft toegang tot twee overdekte paden, een grote buitenpiste, een buitenpaddock en een stapmolen.

Naast onze sportpaarden (zie hieronder) bieden we de mogelijkheid om drie of vier extra paarden te huisvesten. We hebben ervoor gekozen om onze stallen te reserveren voor paarden die revalideren of voor een kort verblijf (wanneer de eigenaar niet in staat is om het paard mee te nemen voor bijvoorbeeld vakantie of examens). Ons team bestaat uit een dierenarts en twee grooms, alle 3 ruiters, en we weten hoe we moeten omgaan met een groot aantal situaties waarin zorg nodig is. We realiseren ons dat het tussen een veterinaire diagnose en de terugkeer naar normale activiteit soms moeilijk is voor eigenaren om postoperatieve zorg, weken van immobilisatie en/of programma’s voor het aan de hand lopen te managen, dus we bieden onze diensten aan voor deze overgangsperioden. Pensionering is altijd volledig en omvat voer (ruwvoer, voeder, supplementen specifiek bepaald op basis van jouw paard), lichaamsverzorging, uitstapjes (indien van toepassing), stalreiniging (3 keer per dag, 7 dagen per week). Vraag naar de beschikbaarheid en prijzen op info@hnp-horse.be.

Op sportief gebied heeft de stal momenteel drie merries: twee in dressuur en een in springen. Elk paard wordt behandeld als een individuele atleet en krijgt het juiste voer en supplementen, evenals specifieke zorg voor die individualiteit. We houden rekening met de levensgeschiedenis, de veterinaire geschiedenis en het temperament van onze paarden, die in leeftijd variëren van 10 tot 13 jaar. De doelstellingen worden aangepast naarmate ze groeien en vooruitgaan. Het respecteren van hun fysieke en emotionele integriteit is een uitdaging die we elke dag aangaan. Daarom doen we er alles aan om hun comfort te garanderen, waardoor we hun rantsoenen, supplementen en trainingsprogramma regelmatig aanpassen. Ze zijn ook een integraal onderdeel van het Horse Nutrition Project® onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma. Onze merries zijn onze beste ambassadeurs.

Horse Stable Box

In beeld

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.