Wie zijn we ?

Afgestudeerd in diergeneeskunde in 2004, amateurruiter, wilde ik al snel een reeks producten ontwikkelen speciaal voor paarden. Geconfronteerd met de veelheid aan producten die op de markt verkrijgbaar zijn en verbaasd over de prijzen die in rekening worden gebracht, wilde ik een lijn supplementen maken die gebaseerd is op echt wetenschappelijk bewijs van effectiviteit, met behoud van een redelijke prijs. Dankzij de steun van mijn man, actief op het gebied van diervoeder, beschikte ik over de technische middelen om te produceren en een toegangspoort tot vele leveranciers. Zo creu00eberde ik in 2010 een gamma voedingssupplementen voor paarden onder de naam HORSE NUTRITION PROJECT.

Alle supplementen zijn ontworpen en vervaardigd in ons bedrijf in de regio Luik. Productkwaliteit is het basisprincipe van het bedrijf. We selecteren onze grondstoffen zorgvuldig op hun effectiviteit op basis van rigoureuze wetenschappelijke gegevens. Wij geven de voorkeur aan materialen van Europese oorsprong. Onze productielijn is speciaal ontworpen om de verschillende materialen te mengen zonder ze te beschadigen en zonder risico op kruisbesmetting. We zijn Feed Chain Alliance-gecertificeerd, een bewijs van kwaliteit dat over de hele wereld wordt erkend.

Een ander essentieel punt bij het ontwikkelen van de samenstelling van onze producten is luisteren naar onze klanten. Het zijn uw wensen, uw verwachtingen en om uw vragen te beantwoorden dat elk product is ontworpen. Zelfs vandaag de dag, door nieuwe producten of door het creu00ebren van op maat gemaakte formules, luistert het naar het vakgebied dat mij leidt.

Na 10 jaar heeft HNP een standaardassortiment van ongeveer vijftien producten in poeder- en vloeibare vorm en een breed scala aan op maat gemaakte formules die artiesten ondersteunen bij draven, uithoudingsvermogen, springen en competitie. internationaal uitgebreid. Uw vele positieve reacties en de toenemende vraag naar onze producten hebben aan de basis gestaan u200bu200bvan het ontstaan u200bu200bvan deze website. Ik hoop dat u hierdoor ons steeds groter wordende assortiment kunt ontdekken, de gunstige effecten kunt realiseren via ons competitieteam en uw bevoorrading kunt vergemakkelijken. Ik hoop dat ik nog vele jaren kan doorgaan met het verbeteren van de gezondheid, het welzijn en de prestaties van uw paarden.

Dr Natacha Frankinet-Duquesnoy

HNP-Natacha Duquesnoy-Frankinet
X