Hartog Digest - Horse Nutrition Project

Hartog heeft een voedermengsel ontwikkeld dat de darmgezondheid van het paard verbetert. De Digest blend is verrijkt met de Powerstart®. Deze speciale mix van natuurlijke micro-elementen wordt gecombineerd met zuurbuffers, prebiotica en gisten. Om de smakelijkheid te vergroten, werden verschillende aroma’s gebruikt, waaronder zoethout. De toegevoegde groenten en fruit geven een subtiele smaak aan de […]

Prijs : 22,00

Achetez ce produit et recevez 1 Point de fidélité!

Hartog heeft een voedermengsel ontwikkeld dat de darmgezondheid van het paard verbetert.

De Digest blend is verrijkt met de Powerstart®. Deze speciale mix van natuurlijke micro-elementen wordt gecombineerd met zuurbuffers, prebiotica en gisten.

Om de smakelijkheid te vergroten, werden verschillende aroma’s gebruikt, waaronder zoethout. De toegevoegde groenten en fruit geven een subtiele smaak aan de vezelmix en zijn ook nog eens erg gezond.

Ingrediënten:

Alfalfa, gras, groen gesneden gerst, glycerine (plantaardige olie), cichorei, gedroogde wortelen, gedroogde rode rode biet, in blokjes gesneden gedroogde appels, lijnzaadolie, zonnebloempitten, lijnzaadolie, gistproducten, calciumbutyraat, magnesiumoxide.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 13,4%, Ruw vet 3,9%, Ruwe celstof 33,9%, Suiker 5,3%, Ruwe as 10,9%, Zetmeel 1,1%

Gebruiksaanwijzing:

Gemiddelde gebruiksdosis: 250 g per 100 kg lichaamsgewicht. De dosis moet worden berekend op basis van het totale ingenomen rantsoen. Vraag onze veterinaire voedingsdeskundigen om advies: info@hnp-horse.be

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.