Warm Up gel - Horse Nutrition Project

Warm up gel is een geruststellende gel die de bloedcirculatie verbetert om het lichaam van je paard voor te bereiden op het werk. De samenstelling op basis van plantenextract maakt regelmatig gebruik het hele jaar door mogelijk. Smeerwortel of Symphytum officinale is een vaste plant die behoort tot de familie Boraginaceae. het is wijd verspreid […]

Prijs : 28,80

Achetez ce produit et recevez 1 Point de fidélité!

Warm up gel is een geruststellende gel die de bloedcirculatie verbetert om het lichaam van je paard voor te bereiden op het werk. De samenstelling op basis van plantenextract maakt regelmatig gebruik het hele jaar door mogelijk.

Smeerwortel of Symphytum officinale is een vaste plant die behoort tot de familie Boraginaceae. het is wijd verspreid in Europa in open en moerassige gebieden. De bladeren bevatten allantoïne dat het celherstel stimuleert. Het verlicht gewrichts- en spierpijn en geneest de huid tegen kleine dagelijkse agressies.

Arnica montana is een meerjarige plant van de asteraceae-familie, met name afkomstig uit de bergen van Europa, waarvan de bloem wordt gebruikt. Het heeft pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen. Arnica is geregistreerd in de lijst van geneeskrachtige planten van de Franse Farmacopee.

Kaneel of Cinnamomum Cassia komt van de Chinese kaneel, een boom uit de Lauraceae-familie. Het heeft een effectieve hyperemische activiteit om de spieren en gewrichten voor te bereiden op de inspanning. De zoete en warme geur troost ook de geest van de ruiter.

Tijm (Thymus vulgaris) kleine struik uit zuidelijke streken wordt niet meer aangeboden. Het behoort tot de Lamiaceae-familie. Naast de ademhalingseigenschappen is tijm een ​​krachtig tonicum dat vermoeidheid helpt bestrijden.

Gebruik

Breng de gel aan op de rug en gewrichten, masseer om het te laten doordringen voor elke werksessie. Bedek de ledematen niet met te omhullende verbanden.

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.