Biotinwet - Horse Nutrition Project

Door biotine te combineren met brandnetel en onze kern van vitamine C en oplosbare gisten, geeft Biotinwet gezondheid en glans aan huid, haar, vacht en hoeven. Door de vloeibare vorm is het gebruik gemakkelijker Hier maakt onze kern van vitamine C en gist door de uitstekende biologische beschikbaarheid van zijn vitamine C, zijn vitamines van […]

Gagnez jusqu'à 3 Points de fidélité.

Door biotine te combineren met brandnetel en onze kern van vitamine C en oplosbare gisten, geeft Biotinwet gezondheid en glans aan huid, haar, vacht en hoeven.

Door de vloeibare vorm is het gebruik gemakkelijker

Hier maakt onze kern van vitamine C en gist door de uitstekende biologische beschikbaarheid van zijn vitamine C, zijn vitamines van de B-groep, zijn bèta-glucanen en mannan-oligo-sachariden (MOS) het mogelijk om de integriteit van een verzwakte huid te versterkken (bijvoorbeeld bij zomerse dermatitis)

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.