Hoof oil HNP - Horse Nutrition Project

Hoefolie HNP, meer dan een hoefolie, een echte zorg om de soepelheid van de hoef en de kwaliteit van de hoorn te verbeteren. Een 100% natuurlijke methode voor gezonde en glanzende hoeven. Onze olie bevat alleen extracten van plantaardige oorsprong. Lijn is een eenjarige kruidachtige plant van 40 tot 60 cm hoog, die in onze […]

Van : 18,00

Gagnez jusqu'à 2 Points de fidélité.

Hoefolie HNP, meer dan een hoefolie, een echte zorg om de soepelheid van de hoef en de kwaliteit van de hoorn te verbeteren. Een 100% natuurlijke methode voor gezonde en glanzende hoeven. Onze olie bevat alleen extracten van plantaardige oorsprong.

Lijn is een eenjarige kruidachtige plant van 40 tot 60 cm hoog, die in onze streken regelmatig wordt gekweekt. Een rijke olie wordt gewonnen uit de vruchten (zaden van de plant) die een lichte ontstekingsremmende werking en goede verzachtende eigenschappen hebben. De lijnolie die verwerkt is in Hoefolie HNP wordt geproduceerd in België.

De essentiële olie van echte lavendel heeft een anti-infectieuze, kalmerende en helende werking om de integriteit van de zoom-periople te behouden. De periople is de huidkam die wordt gevonden op de kruising tussen de koot en de hoef. Dit gebied is verantwoordelijk voor de groei van de hoorn. Het is daarom essentieel dat ze in perfecte gezondheid verkeert.

Tea tree etherische olie bezit een breed spectrum anti-infectieuze activiteit en antischimmelactiviteit. Het houdt de hoeven gezond en beschermt diepere structuren bij bijvoorbeeld brokkels.

Ceylon Cinnamon etherische olie (True Cinnamon genaamd) heeft ook een anti-infectieuze en schimmeldodende werking. Het houdt de hoeven gezond en beschermt diepere structuren bij bijvoorbeeld brokkels.

Handleiding

Een of twee keer per week aanbrengen op schone, droge voeten. Om de groei van de hoorn te verbeteren, is het handig om de periople te borstelen.

Pot van 500 ml met ingebouwd kwastje of navulling 2L.

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.