Chondrowet - Horse Nutrition Project

De Chondrowet is een bondgenoot bij uitstek in alle gevallen van motorische schade aan het paard. Door de vloeibare vorm is het gemakkelijker te gebruiken bij paarden die niet van poeders houden. De pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen van harpagophytum verbeteren het comfort van een gewond paard of een paard met artrose. Na een ongekende technologische […]

Gagnez jusqu'à 3 Points de fidélité.

De Chondrowet is een bondgenoot bij uitstek in alle gevallen van motorische schade aan het paard.

Door de vloeibare vorm is het gemakkelijker te gebruiken bij paarden die niet van poeders houden.

De pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen van harpagophytum verbeteren het comfort van een gewond paard of een paard met artrose.

Na een ongekende technologische behandeling geven onze vitamine C en gistkern micronutriënten af ​​met een uitstekende biologische beschikbaarheid: vitamine C, groep B-vitamines, bèta-glucanen en mannan-oligo-sachariden (MOS). Al deze componenten zijn sterk betrokken bij weefselherstelprocessen.

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.