Flexwet - Horse Nutrition Project

Door de eigenschappen van planten te combineren met een hoog gehalte aan glucosamine, verbetert Flexwet de algemene flexibiliteit van uw paard. Door de vloeibare vorm is het gemakkelijk te gebruiken bij paarden die niet van poeders houden. Flexwet bevat ook onze kern van vitamine C en gist die micronutriënten vrijgeeft met een uitstekende biologische beschikbaarheid: […]

Gagnez jusqu'à 3 Points de fidélité.

Door de eigenschappen van planten te combineren met een hoog gehalte aan glucosamine, verbetert Flexwet de algemene flexibiliteit van uw paard.

Door de vloeibare vorm is het gemakkelijk te gebruiken bij paarden die niet van poeders houden.

Flexwet bevat ook onze kern van vitamine C en gist die micronutriënten vrijgeeft met een uitstekende biologische beschikbaarheid: vitamine C, groep B-vitamines, bèta-glucanen en mannan-oligo-sachariden (MOS). Al deze componenten zijn sterk betrokken bij de gezamenlijke homeostase.

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.