Cool Down gel - Horse Nutrition Project

Cool Down gel is een verfrissende gel die 4 plantenextracten bevat. Het helpt de ledematen van het paard op te frissen na intensieve inspanning. Het herstel na de training wordt dus verbeterd. Na intensieve inspanning kan de temperatuur in de peesstructuren erg hoog zijn en leiden tot desorganisatie van de collageenvezels, waardoor het risico op […]

Prijs : 28,80

Achetez ce produit et recevez 1 Point de fidélité!

Cool Down gel is een verfrissende gel die 4 plantenextracten bevat. Het helpt de ledematen van het paard op te frissen na intensieve inspanning. Het herstel na de training wordt dus verbeterd. Na intensieve inspanning kan de temperatuur in de peesstructuren erg hoog zijn en leiden tot desorganisatie van de collageenvezels, waardoor het risico op peesontsteking toeneemt.

Aloë ferox is een variëteit van aloë die endemisch is in Zuid-Afrika. Deze aloë heeft een gebied nodig met een sterke blootstelling aan de zon en zandgrond. Aloë ferox lijkt veel op aloë vera met zijn dikke, vlezige bladeren waaruit het vruchtvlees wordt gewonnen. Deze aloë pulp of gel heeft uitstekende hydratatie eigenschappen en stimuleert weefselherstel.

Arnica montana is een meerjarige plant van de asteraceae-familie, met name afkomstig uit de bergen van Europa, waarvan de bloem wordt gebruikt. Het heeft pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen. Arnica is geregistreerd in de lijst van geneeskrachtige planten van de Franse Farmacopee.

Grove den staat bekend om zijn decongestivum effecten.

Ravintsare (Cinnamomum camphora) wordt gewonnen uit de bladeren van de valse kamferboom van Madagaskar. Een boom die behoort tot de Lauraceae-familie. Het heeft een licht vasoconstrictief effect en een analgetisch effect op spier- en gewrichtspijn.

Gebruik

Spoelen grondig de ledematen vooraf met koud water. Droog de ledematen en breng de gel royaal aan. Bedek de ledematen niet om een ​​betere warmteafvoer mogelijk te maken.

Indien nodig kan de behandeling elke twee uur worden herhaald.

 

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.