Fitnessvit - Horse Nutrition Project

Fitnessvit is speciaal ontwikkeld om aan 3 doelstellingen te voldoen: spiermassa opbouwen, weerstand tegen inspanning verbeteren en herstel bevorderen tijdens intensieve trainingen. Fitnessvit ondersteunt jonge paarden bij het inrijden, ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen. De Fitnessvit zorgt ervoor dat het paard tijdens de wedstrijd de versheid behoudt en beter bestand is tegen inspanningen. Herstel is […]

Van : 58,20

Gagnez jusqu'à 8 Points de fidélité.

Fitnessvit is speciaal ontwikkeld om aan 3 doelstellingen te voldoen: spiermassa opbouwen, weerstand tegen inspanning verbeteren en herstel bevorderen tijdens intensieve trainingen.

Fitnessvit ondersteunt jonge paarden bij het inrijden, ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen.

De Fitnessvit zorgt ervoor dat het paard tijdens de wedstrijd de versheid behoudt en beter bestand is tegen inspanningen. Herstel is ook sneller.

Te gebruiken als preventieve maatregel, het vermindert het risico op myopathie bij paarden die een ongebruikelijke inspanning moeten leveren (eerste ritten voor recreatiepaarden, wedstrijden in klimatologische omstandigheden of moeilijk terrein, enz.)

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.