Fitnessvit Gold - Complément pour cheval de sport - Horse Nutrition Project

Fitnessvit Gold is speciaal ontwikkeld voor endurancepaarden en langeafstandsdravers. De samenstelling beantwoordt aan 4 doelstellingen spierarbeid in aërobe conditie ondersteunen de weerstand tegen inspanning verhogen het herstel na de inspanning bevorderen het bewegingsapparaat ondersteunen Beschrijving Carnitine zorgt ervoor dat het energiesubstraat in de spiercellen wordt gebracht tijdens aërobe periodes. Selenium en vitamine E zijn krachtige […]

Van : 80,00

Gagnez jusqu'à 11 Points de fidélité.

Fitnessvit Gold is speciaal ontwikkeld voor endurancepaarden en langeafstandsdravers.

De samenstelling beantwoordt aan 4 doelstellingen

  1. spierarbeid in aërobe conditie ondersteunen
  2. de weerstand tegen inspanning verhogen
  3. het herstel na de inspanning bevorderen
  4. het bewegingsapparaat ondersteunen

Beschrijving

Carnitine zorgt ervoor dat het energiesubstraat in de spiercellen wordt gebracht tijdens aërobe periodes.

Selenium en vitamine E zijn krachtige antioxidanten. Ze helpen de oxidatieve stress te beheersen die gepaard gaat met aerobe omstandigheden. Daardoor zorgen ze voor een sneller herstel en helpen ze door inspanning veroorzaakte myopathie te voorkomen.

Glucosamine en chondroïtine verbeteren de flexibiliteit van de gewrichten en helpen een goede gezondheid van de gewrichten te behouden.

Het gebruik van een flora stabilisator zorgt ervoor dat atletische paarden hun rantsoen efficiënter gebruiken en helpt koliek voorkomen.

Lysine, methionine, tryptofaan en threonine zijn 4 aminozuren die essentieel zijn voor de synthese van spierweefsel.Instructies voor gebruik

Fitnessvit Gold in het voeder verwerken.

Aanbevolen doses: 50g tot 150g per paard per dag minstens 15 dagen voor het begin van de training en gedurende de hele wedstrijdperiode.

Niet-doping.

 


Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.