Hartog Hay Cobs - Horse Nutrition Project

Gedroogde hooikorrels verrijkt met lijnolie, rozenbottels en brandnetel. Eenmaal gedrenkt in water, zorgen  Hartog Hay Cobs korrels voor een uitstekende absorptie bij oudere paarden en / of paarden met een slecht gebit. Rozenbottels en brandnetel zijn een bron van antioxidanten en vitamine C. Ze maken het product bijzonder lekker! Ingrediënten: Gras, gerststro in groen gesneden, […]

Prijs : 17,65

Achetez ce produit et recevez 1 Point de fidélité!

Gedroogde hooikorrels verrijkt met lijnolie, rozenbottels en brandnetel.

Eenmaal gedrenkt in water, zorgen  Hartog Hay Cobs korrels voor een uitstekende absorptie bij oudere paarden en / of paarden met een slecht gebit.

Rozenbottels en brandnetel zijn een bron van antioxidanten en vitamine C. Ze maken het product bijzonder lekker!

Ingrediënten:

Gras, gerststro in groen gesneden, Lijnzaadolie, Glycerine, Rozenbottel, Brandnetel.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 9,4%; Ruw vet 4,1%; Ruwe celstof 25,5%; Suiker 9%; Ruwe as 8,4%; Zetmeel 0%.

Gebruiksaanwijzing:

Product om te rehydrateren: drie volumes water voor één volume hooikolven laten minimaal 30 minuten opzwellen. Niet droog verdelen.

Gemiddelde gebruiksdosis: 300 g per 100 kg lichaamsgewicht. De dosis moet worden berekend op basis van het totale ingenomen rantsoen. Vraag onze veterinaire voedingsdeskundigen om advies: info@hnp-horse.be

 

 

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.