Hoof Care HNP - Horse Nutrition Project

Zoals het spreekwoord zegt: geen voeten geen paard. Straalrot is een veelvoorkomend probleem van paardeneigenaren. De stralen zijn zacht of zelfs necrotisch, de groef wordt breder en gaat sijpelen. Er is een vieze geur. De infectie kan zich uitbreiden naar de rest van de structuren van de voet, wat kan leiden tot ongemak of zelfs […]

Prijs : 18,00

Achetez ce produit et recevez 1 Point de fidélité!

Zoals het spreekwoord zegt: geen voeten geen paard.

Straalrot is een veelvoorkomend probleem van paardeneigenaren. De stralen zijn zacht of zelfs necrotisch, de groef wordt breder en gaat sijpelen. Er is een vieze geur. De infectie kan zich uitbreiden naar de rest van de structuren van de voet, wat kan leiden tot ongemak of zelfs kreupelheid. De oorsprong van deze afbraak is multifactorieel: vochtige omgeving, temperatuur van het strooisel die toeneemt en besmetting door bacteriën zoals fusobacterium necrophorum en of fungi.

Hoof Care HNP bevat een pijnboomteer van 100% plantaardige oorsprong. Hoof Care HNP helpt de structuren van de aangetaste hoef te drogen en te ontsmetten. De regelmatige toepassing maakt het ook mogelijk om de zool, de steunsels en de straal te verharden, waardoor een beter comfort wordt geboden aan de paarden met gevoelige voeten.

Handleiding

Onze Hoof Care HNP is relatief vloeibaar, waardoor het gemakkelijk met een borstel kan worden aangebracht.

Om straalrotproblemen te voorkomen, eenmaal per week aanbrengen.

Om de zool en andere structuren van de voet sterker te maken: tweemaal per week aanbrengen.

Bij rotting van de stralen: de beschadigde delen reinigen met een borstel en vervolgens 5 dagen achter elkaar aanbrengen.

Pot van 500 ml met ingebouwd kwastje

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.