No Stress Instant - Stop stress in wedstrijden - Horse Nutrition Project

Als uw paard erg angstig, warm of moeilijk is in wedstrijden, boarding of andere punctuele manipulaties, probeer dan onmiddellijk onze No Stress Instant. De No Stress Instant is een snelle en effectieve oplossing waarmee gevoelige paarden rustiger kunnen zijn in het licht van een mogelijk angstaanjagende situatie. De compacte presentatie in de vorm van een […]

Van : 12,50

Gagnez jusqu'à 2 Points de fidélité.

Als uw paard erg angstig, warm of moeilijk is in wedstrijden, boarding of andere punctuele manipulaties, probeer dan onmiddellijk onze No Stress Instant.

De No Stress Instant is een snelle en effectieve oplossing waarmee gevoelige paarden rustiger kunnen zijn in het licht van een mogelijk angstaanjagende situatie.

De compacte presentatie in de vorm van een spuit die rechtstreeks in de mond moet worden toegediend, maakt het zeer eenvoudig en handig in gebruik. Een must om toe te voegen in de wedstrijdkoffer en altijd in de kast van de stal te hebben.

Te combineren met No Stress voor een inhoudelijke aanpak in het omgaan met schrijnende situaties door je paard.

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.