Sanalio Nature Puppy - Horse Nutrition Project

Natuurlijk goed De ingrediënten in Sanalio Nature Puppy zijn afkomstig van lokale biologische boerderijen om traceerbaarheid te garanderen. Ze zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun licht verteerbare eigenschappen en hun natuurlijke oorsprong, omdat ze weinig bewerking hebben ondergaan en gegarandeerd geen toevoegingen bevatten. Voorgestoomde graanvlokken, een mix van rauwe zaden en gedehydrateerde groenten maken dit een […]

Van : 19,50

Gagnez jusqu'à 4 Points de fidélité.

Natuurlijk goed

De ingrediënten in Sanalio Nature Puppy zijn afkomstig van lokale biologische boerderijen om traceerbaarheid te garanderen. Ze zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun licht verteerbare eigenschappen en hun natuurlijke oorsprong, omdat ze weinig bewerking hebben ondergaan en gegarandeerd geen toevoegingen bevatten. Voorgestoomde graanvlokken, een mix van rauwe zaden en gedehydrateerde groenten maken dit een ideaal duurzaam alternatief voor de voeding van je hond.

Wetenschappelijk goedgekeurd en gecontroleerd

De Sanalio Nature Puppy formule heeft uitgebreid wetenschappelijk onderzoek ondergaan. De grondstoffen zijn onderworpen aan strenge specificaties om hun kwaliteit in elke productiefase te garanderen. Rehydratie met lauw water is gunstig, niet alleen voor dieren die weinig drinken, maar ook om de vitaminen en sporenelementen te behouden die in de ingrediënten van het voer zitten.

Perfect uitgebalanceerd

Sanalio Nature Puppy levert alle vetzuren die essentieel zijn voor een gezonde stofwisseling en ondersteunt de spijsvertering. Rijk aan omega 3 en omega 6, verbetert het de vachtkwaliteit en bevordert het een zachte, glanzende vacht. Bovendien helpt het bepaalde ziekten te voorkomen, zoals obesitasgerelateerde problemen, omdat gerehydrateerd voer meer verzadigt dan industrieel voer.

Sanalio Nature Puppy is perfect uitgebalanceerd met de toegevoegde eiwitbron en het mineralen-vitaminencomplex in de mix. Het levert alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor een goede gezondheid van de hond.

Een gevarieerde voeding, een bron van plezier

Honden genieten elke dag van een gevarieerde voeding dankzij hun vrije keuze van toegevoegd eiwit. Alle eiwitbronnen kunnen worden gebruikt. Met uitzondering van zuivelproducten raden we aan om het toegevoegde eiwit rauw af te wegen en vervolgens te koken; we raden ook aan om één keer per week ei of yoghurt te gebruiken.

Vraag onze dierenartsen naar een rantsoenplan voor uw hond via info@hnp-horse.

*Tekst zonder contract overgenomen uit publicaties van Sanalio Vet ®. Ga voor meer informatie naar www.sanalio.bio

Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.