WELKOM ! - Horse Nutrition Project

WELKOM !

Eindelijk is het er !

Deze lange maanden van opsluiting hebben ons ten volle bewust gemaakt dat het welzijn van paarden centraal blijft staan bij eigenaren, ruiters en fokkers, ongeacht de moeilijke omstandigheden die ze doormaken. We hebben inderdaad nog nooit zo’n enthousiasme voor onze producten ervaren als de afgelopen maanden.

Geconfronteerd met deze steeds groter wordende en steeds meer geografisch uitgebreide vraag, werd het tijd voor HORSE NUTRITION PROJECT om een digitale en logistieke tool aan te schaffen die zowel effectief kan reageren op uw informatieverzoeken als met u kan delen. de praktijkervaringen van onze klanten, maar bieden ook gemakkelijke, economische en snelle toegang tot ons assortiment.

De gezondheid en het welzijn van uw paarden staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen onze vaardigheden en onze ervaring die de afgelopen jaren opgedaan is op het gebied van paardenvoeding breder kunnen delen. We willen een echte gemeenschap creëren rond deze waarden en dit zal niet gebeuren zonder jou, of je nu individuen of professionals bent. Laten we samen deze verlichte gemeenschap creëren ten dienste van het welzijn van paarden. 

Het is tijd om het bekende adagium op paardenvoeding toe te passen: Mens sana in corpore sano. 

Dr. Natacha Frankinet-Duquesnoy.

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.